ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο τέλος μετράνε μόνο οι νίκες

Στο τέλος μετράνε μόνο οι νίκες

Θα έρχονται και αυτές οι μέρες. Αυτά τα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ θα κερδίζει με μισό μηδέν και δεν θα προσφέρει το αναμενόμενο θέαμα που απαιτεί ο κόσμος του. Ακόμα και έτσι όμως, το πρωτάθλημα μπορεί να ανηφορήσει προς Θεσσαλονίκη, μετά από πάρα πολλά χρόνια παντοκρατορίας της Αθήνας.

Είναι λογικό για μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να κερδίζει πριν μια βδομάδα, με εμφατικό τρόπο τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα με 4-0 και να μην καταφέρνει να περάσει ένα εύκολο απόγευμα στην Κρήτη, κόντρα στον τελευταίο την βαθμολογίας Πλατανιά; Να έρχεται ο Μαλεζάς, που ως αμυντικός δεν είναι η δουλειά του να σκοράρει και να "ξελασπώνει" μια ομάδα πολλών εκατομμυρίων; Φυσικά και είναι λογικό!

Μην ξεχνάμε πως ο δικέφαλος πήρε για φέτος μόλις το δεύτερο «διπλό» στο πρωτάθλημα (προηγήθηκε το διπλό με 0-3 στην Ξάνθη). Άλλωστε, οι παίχτες των «ασπρόμαυρων» κάθε άλλο παρά αδιάφοροι μπορούν να χαρακτηριστούν. Ίσως να μην βρέθηκαν σε καλή μέρα κόντρα στην Κρητική ομάδα, όμως το αποτέλεσμα είναι τελικά αυτό που μετράει. Το γκολ είναι καλοδεχούμενο πάντα και ας είναι και από αμυντικό. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οι μεγάλες ομάδες, ακόμα και σε μία μέτρια εμφάνιση (με 20 τελικές!!!) καταφέρνουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Το σημαντικότερο όλων είναι η ψυχολογία και η διάθεση που δείχνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. «Δίψα» για νίκες υπάρχει, νοοτροπία πρωταθλητισμού επίσης. Το επόμενο βήμα είναι η κατάκτηση του τίτλου, που βρίσκεται στα… πόδια τον ποδοσφαιριστών και στην στήριξη της καυτής Τούμπας.

Βασίλης Μπαντής


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video