ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χειμώνας και χιόνια την επόμενη εβδομάδα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού και η εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα θα είναι αρκετά έως πολύ χειμωνιάτικη, θα χαρακτηρίζεται από τους βοριάδες, αλλά και από πτώση της θερμοκρασίας ακόμη και κατά 10 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Όπως σημειώνει στο facebook έρχονται ψυχρές αέριες μάζες από την ανατολική Ευρώπη.

Τη Δευτέρα, η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή στη βόρεια Ελλάδα (τοπικές χιονοπτώσεις και σε ημιορεινά). Γενικά όμως κατά διαστήματα θα επικρατεί ένας άστατος καιρός, με αρκετές βροχές αλλά κατά βάση σύντομες. Σχεδόν σε όλη τη χώρα κατά διαστήματα θα βρέξει ενώ παράλληλα θα στραφούν οι άνεμοι σε βοριάδες που θα σηματοδοτήσουν την έλευση των ψυχρών αερίων μαζών.

Από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή ο χειμώνας θα δώσει το παρών
Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει ότι «από την Τρίτη ειδικά και στη συνέχεια, θα θυμηθούμε πάλι τι σημαίνει να επικρατεί κρύο και οι συνθήκες θα είναι χειμωνιάτικες κυρίως ως προς τις θερμοκρασίες. Από βροχοπτώσεις ή χιονοπτώσεις θα πρέπει γενικά να κρατάμε μικρό καλάθι και να περιμένουμε λίγα πράγματα. Πρόκειται για έλευση κρύο με επιλεκτικά φαινόμενα σε λίγες περιοχές της χώρας.

Τα χιόνια θα κατέβουν χαμηλά στη βόρεια Ελλάδα

Την Τρίτη και ενδεχομένως την Τετάρτη, σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν χαμηλά και θα επηρεάσουν σχεδόν ακόμη και πεδινές περιοχές (σε ότι αφορά στη Θράκη)

Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται λίγες βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα (αντίστοιχες χιονοπτώσεις σε ημιορεινές περιοχές) αλλά και στα νησιά του Αιγαίου (χιόνια στα ορεινά)

Οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα προκαλέσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό, η ψυχρή αυτή εισβολή θα επηρεάσει με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (νωρίς το πρωί και αργά τη νύχτα) κυρίως τη βόρεια Ελλάδα αλλά και αρκετές κεντρικές ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Δεν αποκλείεται, σε κάποια από τα επόμενα πρωινά, να δούμε και θερμοκρασίες που θα προσεγγίζουν ακόμη και τους -10°C ειδικά σε περιοχές που θα επικρατήσει ξαστεριά και ασφαλώς βρίσκονται σε κάποιο υψόμετρο. Επομένως, ειδικά για τους αγρότες, θα πρέπει να πω ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται και από τον παγετό που θα επικρατεί τις πρώτες πρωινές ώρες σε αρκετές κεντρικές και βόρειες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video