ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκπαιδευτικοί του Ευόσμου σε ρόλο πρεσβευτή της τουριστικής Θεσσαλονίκης στο Τορίνο

Την πρώτη τους γνωριμία με την Θεσσαλονίκη είχαν εκπαιδευτικοί  του Τορίνο της Ιταλίας, σε συνάντηση με συναδέλφους τους από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα των καθηγητών από το 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Τορίνο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + για τους δίγλωσσους μαθητές. Το πρόγραμμα στηρίζει την μαθησιακή κινητικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Τορίνο ,βιομηχανική πόλη με υψηλό ποσοστό αλλοδαπών στο εργασιακό δυναμικό του, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας λόγω της εμπειρίας του στην ενσωμάτωση δίγλωσσων μαθητών.

Η ομάδα των καθηγητών από τον Εύοσμο στο περιθώριο των εκπαιδευτικών συναντήσεων  ανέλαβε την παρουσίαση της Θεσσαλονίκης με υλικό που της διατέθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Τ-shirt με το λογότυπο «Many Stories ,One Heart»,video της Θεσσαλονίκης και ταξιδιωτικοί οδηγοί της πόλης, μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες της εκπαιδευτικής συνάντησης του Τορίνο παράλληλα με την πρόσκληση για μια συνάντηση εργασίας (και φιλοξενίας) στην Θεσσαλονίκη.

   Επαινώντας την πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του Ευόσμου η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης -αντιπεριφερειάρχης Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου ανέφερε ότι οι «καθηγητές ενήργησαν ως ambassadors για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης. Πάντοτε χρειαζόμαστε τέτοιες ενέργειες προβολής της πόλης. Άλλωστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι της».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video