ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ αν μπορούν οι αγρότες να μεταφέρουν τον τραπεζικό λογαριασμό όπου μπαίνουν οι επιδοτήσεις σε τράπεζες ευρωπαϊκών χωρών όπου δεν θα κινδυνεύουν με κατασχέσεις.

Ερώτηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ αν μπορούν οι αγρότες να μεταφέρουν τον τραπεζικό λογαριασμό όπου μπαίνουν οι επιδοτήσεις σε τράπεζες ευρωπαϊκών χωρών όπου δεν θα κινδυνεύουν με κατασχέσεις.
Προς Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης
αν. υπουργό αγροτικής ανάπτυξης
πρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ
Κύριε υπουργέ κύριε πρόεδρε του ΟΠΕΚΕΠΕ μετά το τσουνάμι παράνομων κατασχέσεων ευρωπαϊκών
αγροτικών επιδοτήσεων απο την κυβέρνηση σας. Αντιλαμβανόμενοι την δική σας έλλειψη κάθε πρόθεσης να προασπίσετε τον αγροτικό κόσμο απο την λαίλαπα των παράνομων κατασχέσεων, που στην κυριολεξία καταστρέφουν τεράστια μερίδα συναδέλφων μας και έχουν οδηγήσει πολλούς σε αυτοκτονία. Ως ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ψάχνουμε κάθε νόμιμο τρόπο να προστατέψουμε εμείς τον αγροτικό κόσμο σε Ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Για να προστατεύσουμε λοιπόν τις επιδοτήσεις που μας δίνονται απο την ευρωπαϊκή ένωση και η κυβέρνηση σας καταπατώντας την ευρωπαική, την Ελληνική νομοθεσία, αποφάσεις του νομικού συμβουλίου του κράτους αλλά και του ίδιου του συντάγματος κατάσχει σωρηδόν, ζητάμε να μας πείτε αν μπορούμε να αλλάξουμε τραπεζικούς λογαριασμούς στο σύστημα ΟΣΔΕ όπου μπαίνουν τα χρήματα των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων σε τράπεζες ευρωπαϊκών χωρών πλην της Ελλάδας, όπου θα τηρούνται οι νόμοι και θα διασφαλίζονται τα συμφέροντα των παραγωγών. Φανταστείτε 800.000 Έλληνες παραγωγούς και πάνω απο 2,5 δις ευρώ να μεταφέρουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς πχ στην γειτονική Βουλγαρία.Γνωρίζοντας πως σίγουρα απο την πλευρά σας θα κάνετε κάθε προσπάθεια να δημιουργήσετε προσχώματα σε αυτό το εγχείρημα, σας πληροφορώ πως το ίδιο ερώτημα θα θέσουμε σήμερα και στο ευρωπαικό κοινοβούλιο. Αλλά και στον υπουργό οικονομικών της Βουλγαρίας.
Με θλίψη και αγανάκτηση
ο
πρόεδρος
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Βάκης Τσιομπανίδης

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video