ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μήνυση για ΑΠΑΤΗ και ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ενάντια στον ταμία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών, Νικόλαο Παπαθέου, από ευάλωτη οικογένεια της οποίας η πρώτη κατοικία έβγαινε σε πλειστηριασμό με παρουσία του Κινήματος Δεν Πληρώνω (βίντεο-ντοκουμέντα από μήνυση)


Μήνυση για ΑΠΑΤΗ και ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ενάντια στον αρχικόρακα των πλειστηριασμών και ταμία του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών, Νικόλαο Παπαθέου, από ευάλωτη οικογένεια με παρουσία του Κινήματος Δεν Πληρώνω (βίντεο-ντοκουμέντα από μήνυση) 8 Αναγνώσεις
Σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο, συνόδευσε ευάλωτη οικογένεια, της οποίας η πρώτη κατοικία έβγαινε σε πλειστηριασμό
την Τετάρτη 24 Μαΐου και της οποίας τρία μέλη έχουν βαριά αναπηρία, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Εκεί καταθέσαμε μήνυση προς τον γνωστό και μη εξαιρετέο συμβολαιογράφο, ταμία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών και ενός εκ των σεσημασμένων αρχιερέων των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της Αττικής, Νικόλαο Παπαθέου (οδός Μαυροκορδάτου 13, Αθήνα) για ΑΠΑΤΗ και ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
Είχε προηγηθεί εγγράφως, καταγγελία προς τον Νικόλαο Παπαθέου για τον ίδιο λόγο, στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών και στην Εισαγγελία.
Ο συγκεκριμένος συμβολαιογράφος, ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις το σε ΜΜΕ, στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι έχει το δικαίωμα να ολοκληρώσει πλειστηριασμούς και εκτός αιθουσών του Ειρηνοδικείου (ακόμα και στους διαδρόμους, τις τουαλέτες και το κυλικείο), προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από πλευράς κοινής γνώμης, αποτελεί μια από τις πιο γνώριμες φιγούρες την Ειρηνοδικείων κάθε Τετάρτη, εκεί όπου τραπεζίτες, τοκογλύφοι και λοιπά κοράκια προσπαθούν να εκπλειστηριάσουν την περιουσία του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού.
Συγκεκριμένα ο συμβολαιογράφος Νικόλαος Παπαθέου, την Τετάρτη 24 Μαΐου και ενώ ουδέποτε εισήλθε εντός της αίθουσας του Ειρηνοδικείου Αθηνών κατά την ώρα 4-5μμ, και ουδέποτε τήρησε την προβλεπόμενη διαδικασία για την έναρξη και ολοκλήρωση πλειστηριασμού εκείνη τη μέρα και ώρα, έγραψε ψευδώς ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού ξεκίνησε και απλώς δεν βρέθηκε κάποιος πλειοδότης προκειμένου να “χτυπήσει” το ακίνητο.
Προφανής στόχος του ήταν την επόμενη φορά, στον επαναληπτικό πλειστηριασμό, η αρχική τιμή να μειωθεί κατά πολύ με αποτέλεσμα η οικογένεια να χάσει την πρώτη κατοικία της για ένα κομμάτι ψωμί!
Τη ημέρα εκείνη, όπως και κάθε Τετάρτη εδώ και 4 χρόνια, έλαβε χώρα δυναμική κινητοποίηση αποτροπής πλειστηριασμών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, και δεκάδες συναγωνιστές μας βρίσκονταν στο χώρο του Ειρηνοδικείου Αθηνών και μπορούν να καταμαρτυρήσουν τα πραγματικά γεγονότα.
Αυτό το κύκλωμα των 20-30 τραπεζοκίνητων συμβολαιογράφων, που διενεργώντας απάτες και παραβαίνοντας το καθήκον τους καταδικάζουν τους φτωχούς συμπολίτες μας προς όφελος δικό τους, των τραπεζιτών και των λοιπών κορακιών, θα αναλάβει την ευθύνη να τηρήσει τη νομιμότητα και τη δημοσιότητα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ήδη έχουν θεσμοθετηθεί από τη μνημονιακή κυβέρνηση Συριζα-Ανελ και θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη του 2017.
Ήδη το Κίνημά μας έχει μηνύσει αρκετούς από αυτούς λόγω διενέργειας παράνομων πλειστηριασμών, τους έχει οδηγήσει στη σύλληψη και τους έχει καταγγείλει στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο (Καραμανλή, Δράγιου, Καυμενάκη, Σακκά, Μορφονιού, Παπαθέου) αλλά και έχει μηνύσει μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ηγεσία τους (Ρούσκας, Μπαρλαμά) καθώς και δημοσιογράφους-υπαλλήλους του ΣΚΑΙ (Φιλιππίδης, Βουλαρίνος, Νικολάου) για ψευδείς και συκοφαντικές δημόσιες δηλώσεις, που σκοπό είχαν να σπιλώσουν το Κίνημα Δεν Πληρώνω που τους χαλάει τη σούπα και δεν τους αφήνει ανενόχλητους να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.
Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας στο πλευρό του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.
Δεν θα αφήσουμε τροικανούς, μνημονιακές κυβερνήσεις, τραπεζίτες και κάθε λογής κοράκια να υφαρπάξουν τον δημόσιο πλούτο και τη λαϊκή περιουσία.
Θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας!
Δείτε το βίντεο από την σημερινή παρουσία του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και δηλώσεις μας καθώς και δηλώσεις της κόρης της οικογένειας


Εδώ η μήνυση της οικογένειας κατά του συμβολαιογράφου Νικόλαου Παπαθέου, για Απάτη και Παράβαση Καθήκοντος







Εδώ η καταγγελία της οικογένειας προς τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών και την Εισαγγελία, εναντίον του συμβολαιογράφου Νικόλαου Παπαθέου






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video