ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Σχετικά με την είσοδο και χρήση του χώρου της Μαθητικής Κατασκήνωσης στην Αγία Τριάδα Νάουσας, κρίνεται σκόπιμο να γνωστοποιηθούν προς κάθε κατεύθυνση τα ακόλουθα:
Η Μαθητική Κατασκήνωση στην Αγία Τριάδα δεν είναι ανοιχτός χώρος δημόσιας αναψυχής, αλλά φυλασσόμενη έκταση του Υπουργείου Παιδείας με τις υποδομές και τον περιβάλλοντα χώρο να ανήκουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, που έχει και την
ευθύνη διαχείρισης και προστασίας των εγκαταστάσεων. Ως εκ τούτου, η είσοδος και η παραμονή στην Κατασκήνωση ΔΕΝ είναι ελεύθερη, όπως πολλοί εσφαλμένα θεωρούν, αλλά σε κάθε περίπτωση απαιτείται έγγραφη αίτηση προς το Υπουργείο Παιδείας, μέσω της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και έκδοση σχετικής άδειας εισόδου, η οποία δίδεται μόνο υπό συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις.
Κατά το πρόσφατο παρελθόν, στον χώρο της Κατασκήνωσης σημειώθηκαν εκτεταμένες καταστροφές στις υποδομές, φθορές στα κτίρια, καθώς και κλοπές υλικών και εξοπλισμού, με συνέπεια να υποβληθεί μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ παράλληλα έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια του χώρου (ενίσχυση περίφραξης, ειδική σήμανση απαγόρευσης εισόδου, κάμερες 24ωρης εξ αποστάσεως καταγραφής), προκειμένου να προστατευτεί η περιουσία του Δημοσίου.
Για τους ανωτέρω λόγους, επισημαίνουμε ότι η χωρίς άδεια είσοδος και παραμονή στο χώρο της Μαθητικής Κατασκήνωσης απαγορεύεται, ακόμα και όταν αυτή δεν βρίσκεται σε χρόνο λειτουργίας, όπως ρητά προβλέπεται στο άρθρο 334 του Ποινικού Κώδικα και στο άρθρο 71 του Ν. 4139/2013.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video